Gå till innehåll

Lotta Nywertz och Lillemor Tarby

Två konstnärer i galleriet på ArtA 20-25 november!

VERNISSAGE lördag 20 november kl 11-15 då båda konstnärerna finns på plats, berättar om sitt måleri och bjuder på förfriskningar.

Charlotta Nywertz, 58 år, Västerås.

För två år sedan började jag måla akvarell och idag blir det även en del akryl. Jag är öppen och nyfiken och lär mig hela tiden nya sätt att måla på, ofta genom att se konstnärer måla på youtube eller att gå kurser.

Jag jobbar som distriktssköterska och på fritiden fotograferar och målar jag samt umgås med min familj och husdjur. Det ger mig avkoppling och ny energi!

Instagram: @l.nywertz.artbox

Välkommen att se min konst på ArtA!

/Lotta

________________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

Lillemor Tarby, Västerås

Mina målningar utförs oftast på canvasduk och i starka färger, med vattenlöslig oljefärg eller akryl, i min lilla ateljé i lägenheten.

Konstverken finns i hem, restauranger, kaféer och på arbetsplatser runt om i Västerås, men även på andra platser i Sverige.

Jag säljer både färdiga konstverk och tar beställningar. Du kan välja storlek och ungefärlig färgskala, men i övrigt får min fantasi råda.

När jag målar upplever jag känslan av att allt får hända.

Vi tillhör universum med hela dess värld, som vi bara kan ha en fantasi och dröm om. Därför önskar jag att betraktaren upplever mina målningar på sitt eget sätt och låter fantasin flöda.

/LOR

https://tarbystavlor.se/