Gå till innehåll

Konstutställning Team Barbro & Karin + Sandra

7-12 maj med Vernissage lördag 7 maj kl 11-15.

10-12 maj finns Barbro och Karin i galleriet. Öppet kl 13-17.

Team Barbro & Karin - två glada amatörer som gör något helat annat till vardags. Goda vänner sedan tonåren och som de senaste 20 åren även haft akvarellmåleriet som gemensamt intresse.

Ingen av oss har någon formell konstutbildning men med åren har det blivit ett antal kvälls-, helg- och veckokurser i Sverige och utomlands (Venedig är en favorit...). Vi har målat för bl a Elisabeth Biström, Helena Trovaj, Carin Fremer, Monica Månsson, Maria Ginzburg, Håkan Lindskog, Peter Eugén och Annette Backman samt Javier Zorrilla Salcedo, Spanien och Martin Lutz, Tyskland.

Barbro Viklund – med rötterna djupt förankrade i den Västmanländska myllan (Bysala, Västerås och Sala), även inspirerad av de trollska och djupa skogarna i Hälsingland. Har skapat bilderna i Kulturkalendern 2020.

Barbro Viklund 076-7934727 och på Instagram: barbros.akvareller


Karin Alehag - född och uppvuxen i Sörmland, men har idag sina bopålar förankrade i Västmanland (Västerås) och har även fjällen i Sälen som inspiration. Skapar även örhängen med miniatyrakvareller.

Karin Alehag 070-4966891 och Instagram: karins_skaparlust

Med oss har vi Sandra Hiredal – den av oss som verkligen har en dokumenterad konstutbildning, bla vid Leksands Folkhögskola och Konstfack i Stockholm. Sandra arbetar med silver och andra metaller. Sandra har med sig sina silversmycken till ArtA.

Instagram sandra.hiredal