Gå till innehåll

Team Barbro & Karin + Sandra

7-12 maj 2022

Vernissage 7 maj kl 11-15

7-12 maj

Vernissage lördag 7 maj kl 11-15

Team Barbro & Karin + Sandra

Team Barbro & Karin

Ingen av oss har någon formell konstutbildning men med åren har det blivit ett antal kvälls-, helg- och veckokurser i Sverige och utomlands (Venedig är en favorit...). Vi har målat för bl a Elisabeth Biström, Helena Trovaj, Carin Fremer, Monica Månsson, Maria Ginzburg, Håkan Lindskog, Peter Eugén och Annette Backman samt Javier Zorrilla Salcedo, Spanien och Martin Lutz, Tyskland.

Team Barbro & Karin

Barbro Viklund – med rötterna djupt förankrade i den Västmanländska myllan (Bysala, Västerås och Sala), även inspirerad av de trollska och djupa skogarna i Hälsingland. Har skapat bilderna i Kulturkalendern 2020.

Barbro Viklund 076-7934727 och på Instagram: barbros.akvareller


Karin Alehag - född och uppvuxen i Sörmland, men har idag sina bopålar förankrade i Västmanland (Västerås) och har även fjällen i Sälen som inspiration. Skapar även örhängen med miniatyrakvareller.

Karin Alehag 070-4966891 och Instagram: karins_skaparlust

Sandra Hiredal

Med oss har vi Sandra Hiredal – den av oss som verkligen har en dokumenterad konstutbildning, bla vid Leksands Folkhögskola och Konstfack i Stockholm. Sandra arbetar med silver och andra metaller. Sandra har med sig sina silversmycken till ArtA.

Instagram sandra.hiredal

Sandra Hiredahl