Gå till innehåll

I galleriet

Galleri ArtA

Galleriet - här med några av Anette Vesters alster som alltid finns i lokalerna.

2022

15 maj -

Anette Vester

Akryl och akvarell

7-12 maj

Vernissage lördag 7 maj kl 11-15

Team Barbro & Karin + Sandra

Team Barbro & Karin

Ingen av oss har någon formell konstutbildning men med åren har det blivit ett antal kvälls-, helg- och veckokurser i Sverige och utomlands (Venedig är en favorit...). Vi har målat för bl a Elisabeth Biström, Helena Trovaj, Carin Fremer, Monica Månsson, Maria Ginzburg, Håkan Lindskog, Peter Eugén och Annette Backman samt Javier Zorrilla Salcedo, Spanien och Martin Lutz, Tyskland.

Team Barbro & Karin

Barbro Viklund – med rötterna djupt förankrade i den Västmanländska myllan (Bysala, Västerås och Sala), även inspirerad av de trollska och djupa skogarna i Hälsingland. Har skapat bilderna i Kulturkalendern 2020.

Barbro Viklund 076-7934727 och på Instagram: barbros.akvareller


Karin Alehag - född och uppvuxen i Sörmland, men har idag sina bopålar förankrade i Västmanland (Västerås) och har även fjällen i Sälen som inspiration. Skapar även örhängen med miniatyrakvareller.

Karin Alehag 070-4966891 och Instagram: karins_skaparlust

Sandra Hiredal

Med oss har vi Sandra Hiredal – den av oss som verkligen har en dokumenterad konstutbildning, bla vid Leksands Folkhögskola och Konstfack i Stockholm. Sandra arbetar med silver och andra metaller. Sandra har med sig sina silversmycken till ArtA.

Instagram sandra.hiredal

Sandra Hiredahl


         

26 februari kl 11-14

ÖPPEN ATELJÉ

Titta in i ateljé och galleri! Se när vi målar, ställ frågor och/eller prova själv. Slå dig ner med en kopp kaffe och njut av färgerna, snacka med de som målar och få inspiration!

Karin Alehag, Susanne Nyberg, Maria Carlsson, Jonas K Rahme, Anna ZachriOrs Linden och Åsa Ryegård.

I både galleriet och ateljén målas det med akryl och akvarell. Det finns tavlor att köpa till otroliga priser direkt från konstnären! Några har nyss börjat måla - andra har målat hela livet.

Anna ZachriOrs Lindén

Det blir en sprudlande dag på ArtA!

Butiken är också öppen och här har vi fina rabatter!