Gå till innehåll

Konstutställningar

Galleri ArtA

Här kan du inspireras och förundras samt köpa något nytt att glädjas åt.

Galleriet - här med några av Anette Vesters alster som alltid finns butiken, smala galleriet och ateljén.

I galleriet 2021

Vernissage lördagar 11-15 samt öppet tisdag-torsdag kl 13-17. Det går även fint att boka egen tid i galleriet.

27 mars - 8 april

Renée Hallberg

17-28 april

Elisabeth Östlund

8-15 maj

Kicki Pettersson - Kickis Art

29 maj - 3 juni

Charlotta Carlqvist

5-10/6

Anette Önning, Carin Eriksson och Carina Heinemann

12-17/6

Anna Holmgren, Carina Färm, Sussi Genvik och Susanna Hojas

19-24/6

Agneta Ekström, Eva Edberg, Myriam Emparan och Sandra Frankén

8-12/8

Sara Lundqvist - akryl

28/7-2/8

Bilder från den svenska naturen - Mikael Larsson, foto

2-7/10

Lena Fransson - akvarell

Sara Lundqvist - akryl
Mikael Larsson - foto
Lena Fransson - akvarell
Tidigare utställningar

29 maj - 3 juni

Charlotta Carlqvist

Vernissage lördag 29 maj kl 11-15

Nu närmar sig min utställning med stormsteg! Jag känner riktigt fartvinden i håret. Det känns jätteroligt och jag ser verkligen fram mot det. Vi har corona-säker vernissage lördagen den 29 maj, kl 11-15. Därefter är jag på plats då galleriet och butiken är öppen: tisdag, onsdag och torsdag, 1 juni - 3 juni, kl 13-17. För er som behöver vara extra försiktiga så erbjuder vi VIP-visning under söndagen 30/5 och måndagen 31/5. Hör av er till mig så snart som möjligt så bokar jag in er för enskild visning. Hör antingen av er via messenger, via mobilen - sms eller samtal: 070-3743710 eller via e-post: charlotta@c-illustration.se. Varmt välkomna!

@CharlottasAtelje på Facebook

Jag har arbetat med skapande i olika former i hela mitt liv. I dag arbetar jag med illustration, grafisk form, som konstnär och som Ateljerista med kvalitetsutveckling i förskolan. 


Mellan 2013-2015 bodde jag och min familj i Shanghai där studier hos en konstnär ledde till fördjupade kunskaper i tekniker och material i mitt fria skapande. Nu arbetar jag med att kombinera material, undersöka tekniker och med ett bildskapande som både önskar knyta an till historia och framtid. Jag arbetar med papper, textil, akryl, akvarell, kollage, tovning och fritt broderi.


Mitt textila skapande började som ett sätt att bearbeta sorgen efter min älskade mormor som gick bort 2018. Hon arbetade mycket med textila tekniker på traditionellt sätt där hon lade sina egna färger på så vackra och kreativa sätt. 


Jag tänker att det textila under århundraden varit det kreativa utlopp som kvinnor haft tillgång till. Jag tycker också det är spännande att tänka kring hur det textila varit så viktigt för människor genom årtusenden i så många kulturer. Hur det blivit till symboler för liv, för ödet, för rötter och för döden. De tankarna och undersökandet leder mig i dag vidare i mitt skapande. Jag är mitt i att pröva symboler och metaforer för växande, utveckling, traditioner, hur generationer påverkar varandra, arv och miljö. Det som dyker upp hela tiden är tråden och trädet, på olika sätt. Den röda tråden, livets tråd, livets väv. Livets träd, rötter, krona. Vad gör oss till dem vi är, vad påverkar våra tankar och våra reaktioner? Hur går våra rötter, hur blir vår stam kraftig och stark, vad gör vår krona frodig och frisk? 


Charlotta 070-3743710

charlotta@c-illustration.se

http://www.c-illustration.se/


Utställare 2020

15-20 augusti

Invigning av ArtA

Anette Vester, Charlotta Carlqvist, Jonas Karlsson Rahme & Lotta Pressfeldt

5-10 september

Karin Alehag, Barbro Viklund & Sandra Hiredal

19-24 september

Carin Eriksson

3-10 oktober

Annica Andersson & Michal Yakor

24-29 oktober

Åsa Ryegård & Jan Ryegård

31 oktober - 1 november OBS! Förlängd t om 19/11!

LJUS - liten konstrunda

28 november - 3 december inställd

JULSALONG

31 oktober - 1 november OBS! Förlängd t om 19/11