Gå till innehåll

Kurser, resor mm

Jag håller kurser och retreats i Sverige och utomlands. I min egen ateljé, på folkhögskolor, kursgårdar mm. Själv eller tillsammans med andra konstnärer/terapeuter. Bl a:

Måla fritt, Vedic Art ©, Intuitive Art, Mandala och Meditation

Den här underbara gruppen deltog i Måla fritt - Vedic Art på Tärna folkhögskola.

 

Se mer under fliken "Kurser"

 

 

 

Sagt om kurserna:

"Vedic Art blev för mig en väg att hitta tillbaks till mig själv. 
Spänningar i mina höfter släppte och jag kunde gå obehindrat för första gången på flera år." 
Maria A.

"Upptäckte att jag faktiskt kan njuta av att måla, att jag kan måla på mitt sätt - det släppte en massa gamla tankar om vad måleri är. Att färgerna har en helande kraft och ger mig lugn och avkoppling. Principerna var en hjälp att släppa målarkrampen. Mixen av principerna, meditation och mandala fick det att lossna för min del. Sen tycker jag att du förmedlar lugn och trygghet och tron på att alla kan." 

Pernilla 

"Så frigörande att slippa fundera över vad det ska bli! Jag får till och med måla med svart och det är ok att vara som jag är."

UB